2013 yılında yenilikçi anlayışla kurulan firmamız Gaziantep'in asırlık lezzeti baklavayı hem daha iyi tanıtmak hem de globalleşen dünyada Gaziantep adını ve tadını tüm dünyada zihinlere kazımayı hedeflemektedir.
2000 metrekare kapalı alanda 4 kat üzerine inşa edilen fabrikamızda ihracata yönelik tüm modernize çalışmaları tamamlanmış olup haccep, kosher ve helal belgeleri ve kalite sertifikasyonları ile fda onayını da alarak üretimine ve Gaziantep'te isim karmaşasını önlemek için iki mağaza ile çalışan firmamızda yurt içinde franchise sistemini de hayata geçirerek büyümektedir.
2000 metrekare ve 4 katlı hizmet veren fabrikamızda tamamı profesyonel ustaların yönetimindeki bir ekip ile çalışmaktadır. Fabrika bünyesinde ayrıca soğuk zincir olan eksi 45, eksi 18 , artı 4 dereceden oluşan 3 adet sanayi tipi deepfreez , özel vacum makinaları mevcuttur. stok ambarı, paketleme ,soğutma mermerleri ve tepsi salonları, hijyen odası (çalışanların dezenfektasyonu amaçlı) pişirme fırınları ve bekleme odalarından oluşan fabrikada hamur açma tezgahları , hamur makinaları, oklava tezgahları şerbet fırınları ve katmer , kadayıf ve antep kahkesi ekipmanları vardır.
Lojistik birimlerimiz gerek frigo konteynerlar gerekse normal taşıma amaçlı olup dünyanın her noktasına transferleri sorunsuzca ve başarıyla gerçekleştirmektedirler.
1 kg lık tepsi ,250 gramlık kutu gibi innovasyonların yanı sıra geri dönüşümlü kutuların kendi içinden çıkan kurdeleli şık bir sunuma bürünmüş olup, kutulara istenen isim vb baskı yapılabilmekte ve sunum özel bir hale getirilebilmektedir. Tekli kutularda baklava gibi değişik sunumlarımız mevcut olup altın tepsi uygulaması da Türkiye'de bir ilktir.